woensdag 25 juli 2007

just another 3000kms

Ha iedereen!

We lopen een beetje achter met onze site, maar we zitten dan ook de hele tijd in de auto of in de bush.Na de dirty roads van de vorige keer hebben we voor de verandering eens de Highway genomen. (Trouwens op verzoek ditmaal wat grotere foto's)




De eerste drie foto's zijn nog uit mirima national park in het oosten maar de foto's daarna zijn zo'n 2500km westwaarts daarvan genomen. (o trouwens check Yannic in de grote boabtree - dat ding is echt huge!)











Eén tussenstop gemaakt onderweg naar Cairns. Karumba: vissersdorpje in 't noorden aan de Gulf of Carpentaria. Het enige wat ze daar doen is vissen! Vissen, vissen, vissen en vissen! Toen we aankwamen op de camping, bleek dat ze 's avonds een gratis visBBQ hadden. Wij blij! Aangeschoven bij stuk of honderd grijze oudjes. Er was serieus niemand jonger dan 60 of zo! We voelden ons net twee kleine kinderen.


Na de BBQ ging het feest door. we zaten midden in een grey nomads bonte avond! Iedereen had een stukje ingestudeerd: een liedje of een mop. Just imagine...


Helaas geen foto's gemaakt die avond, wel wat andere idyllische plaatjes.



















































Ergens onderweg bedacht dat we misschien wel zelf brood konden bakken in onze "Dutch oven" (gietijzeren pan).Bakker Bart zal het ons niet snel nadoen!!!Het eerste broodje was echt wonderbaarlijk goed gelukt. Daarna al meteen wat gaan experimenteren met olijven en rozemarijn: even better!

Na Cairns zijn we naar het noorden gereden. Cape Tribulation en Lakefield NP. Helaas daarvan nog geen beeldmateriaal.



Hopelijk binnenkort...
(trouwens echt enorme ellende om een bericht te plaatsen met deze site. Duurt uren en t ziet er waarschijnlijk niet uit. Iets waar wij ons na zes keer proberen niet meer druk over gaan maken. Sorry daarvoor...)